Wedstrijdfoto. (foto: Pascal Schipperheyn)
Wedstrijdfoto. (foto: Pascal Schipperheyn)

Rugby Club Betuwe 40 jaar!

BEMMEL - Rugby Club Betuwe bestaat veertig jaar en om dat te vieren, wordt iedereen uitgenodigd om kennis te maken met deze mooie sport, prachtige club en respectvolle kernwaarden. Tijdens de gratis open trainingen tot en met 11 april, dagen we je graag uit.


Nog niet bekend met rugby? Rugby is een teamsport, waarbij iedereen tot zijn recht komt of je nu een rauwdouwer of een snelle Jelle bent; iedereen is nodig. Voor de ‘scrum’ zijn de zwaardere jongens en meiden nodig, terwijl je ‘in de lijn’ het van snelheid en behendigheid moet hebben. Voor iedereen is een plekje op het veld en respect staat bij ons hoog in het vaandel. En winnen kun je alleen als iedereen goed samenwerkt.

Wil jij het een keer proberen? Kom dan naar de open gratis trainingen! Jongens en meiden, dames en heren vanaf 6 jaar oud zijn welkom op sportpark De Heister, Drieske 5 in Bemmel (achter het OBC). Dat kan Iedere dinsdag en vrijdag tot en met 11 april (maar je mag ook één keer komen). Tijden: 6 – 11 jaar van 18.30 – 19.30 uur, 12 – 15 jaar van 19.00 – 20.30 uur, vanaf 16 jaar van 20.00 – 21.30 uur. "Kom in een sportieve outfit, voetbalschoenen zijn makkelijk maar niet noodzakelijk. Heb je vragen of wil je jezelf aanmelden? Mail dan naar: info@rugbyclubbetuwe.nl."