Rik Buijing in het wielertenue van BIG Challenge. (foto: Ilona Buijing)
Rik Buijing in het wielertenue van BIG Challenge. (foto: Ilona Buijing) Ilona Buijing

Bingo voor Alpe d’HuZes

GENDT - "Op 4 juni doe ik, Rik Buijing uit Gendt, voor de eerste keer mee aan de Alpe d’HuZes. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel organiseer ik op vrijdag 27 maart een bingo bij café De Klok, Markt 1 in Gendt."


"Het belooft een gezellige avond te worden met entertainment en mooie prijzen. Er worden zes rondes gedraaid met twee prijzen per ronde. U krijgt per ronde zes bingokaartjes, dus veel kans op een prijs.

De entree bedraagt inclusief koffie/thee en heerlijke hapjes 26 euro. De opbrengst van deze bingo gaat voor 100 procent naar KWF Kankerbestrijding. Op de avond zelf zijn er ook nog extra bingokaarten te verkrijgen en lootjes voor de loterij tijdens de pauze.

De zaal is open om 19:30 uur, start eerste ronde om 20:00 uur. Aanmelden graag vooraf via ad6bingo@yahoo.com. Na bevestiging reservering ontvangt u een tikkie/betaalverzoek. De betaling dient uiterlijk 20 maart te zijn ontvangen.

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Ik zal op 4 juni samen met vijfduizend deelnemers de Alpe d’Huez maximaal zes keer fietsend beklimmen, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

Ik maak deel uit van het team ForFarmers 1, dat weer onderdeel is van het grote team BIG Challenge, Farmers Against Cancer. U mag natuurlijk ook financieel aanmoedigen door te doneren via mijn persoonlijke actiepagina van de Alpe d’HuZes: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraiser/RikBuijing."