Afbeelding
Foto:

Stine Jensen & Frank Meester geven

opvoedtips in ‘Het Opvoedcircus’

BEMMEL - Zaterdagavond 14 maart valt er wat te lachen en te leren, want Stine Jensen en Frank Meester verzorgen een cabaretvoorstelling over opvoeden in de Theaterkerk.


Er zijn vast van die dagen dat je verlangt naar de tijd dat er slechts één opvoedbijbel was, die van Dr. Spock. Nu het wemelt van de opvoedadviezen, dringt de vraag zich op: wanneer doe je het goed als ouder? Hoe doe je dat, opvoeden? Talloze boeken en opvoedgoeroes schetsen een spookbeeld, dus hoog tijd om de denkbeelden van verschillende filosofen eens tegen het licht te houden!

Met humor en zelfspot banen de filosofen Stine Jensen (gescheiden en moeder, daarnaast filosoof, schrijver en programmamaker bij omroep Human), u kent haar wellicht via het programma ‘ Wie is de mol’ en Frank Meester (getrouwd en vader, filosoof, publicist en musicus) zich in deze wervelende theatershow een weg door het opvoeddoolhof. Zij nemen oude en nieuwe denkers mee, van Rousseau en Kant tot De Beauvoir.

Zin om er even helemaal uit te zijn, weg van de handenbindertjes, de eindeloos schermkijkende pubers? Kom dan naar Het opvoedcircus!

Aanvang 20:30 uur. Kaartjes kosten 18,50 euro per stuk (inclusief consumptie) en zijn te bestellen op www.theaterkerk.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.