Top 2000 live band speelt op 14 maart Roparty. (foto: archief: top 2000 band)
Top 2000 live band speelt op 14 maart Roparty. (foto: archief: top 2000 band) Foto:

Roparun team-031 Lingewaard in De Buitenpoort

Feest mee tegen kanker op de Roparty

LINGEWAARD - Hoe moet of zal je leven zijn met kanker in je lichaam? Een bezorgd, onrustig, beangstigend leven of helemaal geen leven meer?


Roparun team-031 Lingewaard wil voor de mensen met kanker iets doen. Het team wil dat het leven voor die mensen een beetje kleur krijgt. Anders gezegd: “Team-031 wil voor mensen met kanker de kwaliteit van leven verbeteren.” Om voor dat doel geld bijeen te krijgen, organiseert het Roparun-team Lingewaard de Roparty in zaal De Buitenpoort in Huissen op 14 maart.

De Roparty in De Buitenpoort Huissen begint om 20.30 uur. De entree is tien euro inclusief gratis welkomstdrankje en hapje. De live muziek wordt door Top 2000 live band Doornenburg verzorgd. Een van de leden van de band (Patrick Jansen) is ook actief deelnemer in team031 Lingewaard. De band speelt een breed scala aan pop-nummers vanaf de jaren '70 tot heden. Onder andere van U2, Abba, Elton John, Bryan Adams, 10CC, Kensington. Noem het en ze spelen het. Puur live muziek, zoals muziek bedoeld is.


Opbrengst voor Roparun

De opbrengst van deze Roparty is voor Roparun-team 031 Lingewaard. "Kom naar de Roparty, heb plezier en bezorg daardoor mensen met kanker ook wat plezier in hun leven." Verkoopadressen voor kaartjes: cafetaria Braulio Angeren, Bloggerfields kleding Huissen en op 14 maart aan de kassa Buitenpoort.