Afbeelding
Foto:

LoooXGood bij

Tailor-Made-Dealer

Home Garden Shop Gendt

GENDT - Familiebedrijf Home Garden Shop in Gendt is een begrip in de regio Arnhem en Nijmegen. Al ruim 40 jaar zijn ze specialist op gebied van sanitair, tegels, natuursteen, haarden en installatie. Daarnaast zijn ze ook Tailor-Made Dealer! Lees je mee?


Op de koffie bij Patrick. We gingen op de koffie bij mede-eigenaar Patrick! Zijn passie voor de zaak is voelbaar zodra je binnenstapt. In de showroom vind je mooie, maar ook realistische opstellingen waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd.

“Het leuke aan onze showroom is dat we echt een breed pakket aanbieden. Los van het sanitair hebben we zelfs haarden en een eigen marmerzagerij, waar natuursteen op maat wordt gemaakt”, vertelt Patrick trots. Je weet hier zeker dat elke zorg die samengaat met de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe badkamer, uit handen wordt genomen. Klanten hebben hier één aanspreekpunt en ze werken met een vast team van monteurs. Ideaal!


Prachtige LoooX combi in beeld

Bij Home Garden Shop vind je de complete LoooX-collectie, waaronder een stoere opstelling in een matzwarte kleur. Deze Tailor-Made-combinatie is van alle gemakken voorzien.

Home Garden Shop, Biezenkamp 2, Gendt; 0481 424341; info@homegardenshop.nl; www.homegardenshop.nl.