Voorjaarstraining TWC 't Verzetje.
Voorjaarstraining TWC 't Verzetje. Foto:

Start inschrijving voorjaars-

trainingen ‘t Verzetje

BEMMEL - TWC ’t Verzetje uit Bemmel organiseert op zondag 15, 22 en 29 maart de voorjaarstrainingen voor de beginnende wielrenner.


"Het doel dat wij met deze trainingen willen bereiken, is deze renners goed voor te bereiden op het nieuwe wegseizoen. We richten ons hierbij meer specifiek op de beginnende wielrenner, om hem of haar de fijne kneepjes van het wielrennen bij te brengen. Daarbij gaat het onder andere om techniek, waaierrijden, klimmen, dalen, fietsbeheersing, de positie op de fiets en het veilig kunnen en durven fietsen in een groep. TWC ’t Verzetje wil met deze voorjaarstrainingen bijdragen aan het vergroten van het fietsplezier. En dat alles onder het motto 'samen uit, samen thuis'. Bij terugkomst kun je onder het genot van kopje koffie met de trainers terugkijken op de training."

Belangstellenden die aan één of meerdere van deze trainingen mee willen doen, kunnen - mits zij 18 jaar of ouder zijn - kunnen zich vanaf heden via voorinschrijving aanmelden. Dat kan door op de site van de wielervereniging (www.twctverzetje.nl) onder het kopje ‘Start inschrijving voorjaarstrainingen TWC ’t Verzetje’ de betreffende link aan te klikken en de gevraagde gegevens verder invullen. Op de website zelf staat ook meer informatie over het dagprogramma.