Afbeelding

Door FreshPC Computer Service Huissen (sinds 2015 gevestigd in Huissen)

Gratis APK voor uw computer

HUISSEN - De computer, of dat nu een desktop, tablet of laptop is, behoort tegenwoordig tot de basisuitrusting van een gezin. Maar een computer heeft, net als een auto, onderhoud nodig. En wat te denken als het apparaat kapot gaat.


Aan de van Gelrestraat 176 in Huissen is sinds maart 2015 FreshPC Computer Service Huissen gevestigd. Eigenaar van de gecertificeerde Huissense vestiging is Henri Kersten. Hij staat voor u klaar om zowel hardware als software problemen op te lossen op een snelle en vriendelijke wijze. FreshPC Computer Service is een landelijke organisatie met verschillende servicepunten verspreid door het land. Henri richt zich op de gemeente Lingewaard en is zowel voor particulieren als MKB bedrijven zeven dagen per week van 9.00 uur tot 21.00 uur bereikbaar.

Om onnodig dure reparaties te voorkomen is het mogelijk dat Henri een gratis APK uitvoert voor de computer waarbij de pc getoetst wordt op snelheid, defecten, software en virussen waarna advies wordt verstrekt over eventuele aanstaande reparaties of preventief vervangen van onderdelen. FreshPC Computer Service Huissen werkt op no cure, no pay basis en er worden geen voorrijdkosten berekend. Kijk voor meer informatie op www.freshpc.nl of neem telefonisch contact op via 06 3451 5782.

Voor een bezoek aan FreshPC Computer Service Huissen is het handig eerst een afspraak te maken, omdat Henri regelmatig op klanten bezoek is.