Winst Tweestroom JB2 Mix

GENDT - Zaterdag 8-2 kregen de jongens en meisjes van Tweestroom JB2, Atalanta JB1 op bezoek. De eerste twee sets werden ruim door de JB2 gewonnen. De derde set was het iets lastiger, die werd met 25-23 gewonnen. Daarna wisten ze ook de 4de set te winnen.

Dus een mooie 4-0 overwinning. De JC1 mix kreeg Trivos JC2 op bezoek, Het was een spannende pot, de eerste set wist de JC1 te winnen, de tweede set ging met ruime cijfers naar de tegenstander, daarna ging het gelijk op, helaas wist Trivos die sets net binnen te halen: 3-1 verlies.

Donderdag 6-2 speelden bijna alle seniorenteams uit, D5 ging op bezoek bij Pegasus D11 en wist de eerste set te winnen, daarna was de pap op en de overige sets gingen naar Pegasus. D4 ging op bezoek bij Vocasa D11, de eerste drie sets werden overtuigend gewonnen, maar de laatste set liep niet zo goed en ging naar Vocasa.

D3 speelde uit, maar toch thuis tegen Hexagon D1, helaas waren die duidelijk iets beter, al kwam Tweestroom de derde set nog dichtbij, ze wisten die niet te winnen. H1 ging op bezoek bij Trivos H4, vol vertrouwen werd aan de wedstrijd begonnen, maar al snel bleek dat Trivos meer grip op het spel had dan Tweestroom, er werd te weinig aan gevallen en ze kwamen niet goed in het spel. De laatste set werd het nog spannend, maar ook die werd niet gewonnen. Dus 4-0 verlies. D2 ging maandag 3 februari op bezoek bij Gemini, het was een spannende pot, de eerste set werd met 25-27 verloren en ook de laatste set was het spannend, maar helaas ging die ook naar Gemini dus ook hier een 4-0 verlies.Kijk voor het laatste nieuws en wedstrijdverslagen op Tweestroomsv.nl.