Het team van Autobedrijf JST: Bastiaan, Jorg en Stijn. (foto: Sjaak Veldkamp)
Het team van Autobedrijf JST: Bastiaan, Jorg en Stijn. (foto: Sjaak Veldkamp) Foto: sjaak veldkamp

JST van personenauto's

tot vrachtwagens met aanhanger

GENDT - Autobedrijf JST is in korte tijd uitgegroeid tot een allround garage. De eerste klanten waren particulieren met een reparatie aan hun personenauto. Vanaf januari sleutelen ze in een ruime werkplaats aan personenauto's, lichte bedrijfswagens, vrachtwagens, trucks, trailers en aanhangers.

In maart 2017 is JST gestart aan De Biezenkamp in Gendt. De klantenkring groeide explosief. Zowel particulieren als reparatie en onderhoud aan lichte bedrijfswagens. De loods bleek al snel te klein. Daarnaast waren hun ogen al langer gericht op het 'grotere werk', legt Jorg Peters uit die drie jaar geleden samen met Stijn Hubers hun avontuur van ondernemer begon.

Jorg was voorheen in dienst als autotechnicus/leermeester bij Audi. Stijn heeft tien jaar ervaring bij een MAN-garage achter de rug. De stap naar het vrachtvervoer kwam in beeld toen ze garage Milder konden overnemen. Een logische stap, zegt Stijn. "Terug naar mijn roots, zullen we maar zeggen."

De werkplaats aan Het Galgendaal is ruim van opzet en compleet ingericht voor vrachtwagens. Met een oppervlakte van 600 vierkante meter zit JST ruim in het jasje. Ze beschikken over een put en diverse hefbruggen voor personenauto's en de zwaarste bedrijfswagens. Onze werkplaats is klaar voor alles dat kan rijden, zegt Stijn. En een stevig uit de kluiten gewassen camper of tractor? "Laat maar komen."

Jorg richt zich op personenauto's en lichte bedrijfswagens. Voor de bestaande klanten blijft eigenlijk alles als vanouds, zegt hij met nadruk. De bedrijfsfilosofie is en blijft helder. "Net als we de afgelopen drie jaar hebben gewerkt, blijven we werken aan een solide klantenbinding op lange termijn."

Autobedrijf JST, Galgendaal 6, Gendt. 0481 729728.