Van 13 tot en met 19 februari

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS WATERMAN. De waterman zoekt verbondenheid door op te trekken met mensen die op dezelfde golflengte zitten. Ze zijn wel heel gericht op hun persoonlijke vrijheid. In een relatie hoeven ze dus niet alles samen te doen. Wat dat betreft kiezen ze graag voor lat-relaties. Om wendbaar te blijven hebben ze ook geen moeite met open relaties. Ze willen genieten van het moment, van het nu!

RAM van 21 maart t/m 20 april
Vanaf aanstaande zondag loopt jouw planeet Mars, voor enkele weken, door het ambitieuze teken steenbok. Dat geeft heel geconcentreerde energie waarmee je hogerop kunt komen. Het maakt je ook geduldiger dan ooit! Op maandag kun je ingewikkelde kwesties op een Jip en Janneke manier uitleggen.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Op zaterdag krijg je de kans om jouw kwaliteiten in te zetten en daardoor veel te bereiken. Het engelengeduld dat je daarbij tentoon spreidt is bijzonder! Maandag kies je ervoor om vooral te genieten van de goede dingen der aarde. En op dinsdag ben jij tijdens een uitje heel spraakzaam.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Na een rustig weekend gaat jouw planeet Mercurius op maandag (schijnbaar) achteruit lopen. Dat geeft een periode van drie weken waarin jij terugkomt op eerdere afspraken. Op maandag doe je dat met veel kabaal. Dinsdag ben je wat milder en zachter. Op woensdag kom je slechts moeizaam uit je woorden.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Donderdag lopen jouw zaakjes niet zo goed. Dat ondanks het feit dat jij zo enthousiast mogelijk voor de dag komt. In het weekend gaat het stukken beter en kan zelfs een klein naar berichtje jou niet van je stuk brengen. Volgende week dinsdag en woensdag ben jij zeer actief en gericht op snel resultaat.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Aanstaande donderdag moet je even je tanden laten zien. Dat geeft je meer kracht en macht! Tijdens het weekend moet je allerlei verplichte nummers afwerken. Saai, maar het resultaat zal je echt bevredigen. Vanaf volgende week woensdag trek jij je voor enkele weken terug en geef je de ander de ruimte.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Op vrijdag is het goed om de familie of jouw clan even alle aandacht te geven. Vanaf maandag gaat jouw planeet Mercurius enkele weken (schijnbaar) achterruit lopen. Dat is een goede tijd om allerlei losse endjes aan elkaar te knopen. Je kritische houding zal je helpen om dit tot een goed einde te brengen.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Het komende weekend is uitermate geschikt om oude vrienden weer eens op te zoeken. Zelfs als er in vroeger het een en ander aan de hand was, dan nog is de onderlinge sfeer weer als vanouds! Rond volgende week dinsdag ben je heel communicatief. Je maakt handig gebruik van jouw contacten.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Op donderdag merk je goed hoeveel invloed jij op de mensen in jouw directe omgeving hebt. Vanaf aanstaande zondag gaat jouw planeet Mars in het teken Steenbok lopen. Dat geeft enkele weken de behoefte om jezelf maatschappelijk duidelijker neer te zetten. Dat doe je op maandag met scherpe opmerkingen.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Op donderdag ben jij niet zo in de stemming voor contact. Sterker nog, je zondert je een beetje af. In het komende weekend trek je veel op met familie. Je bent oprecht geïnteresseerd in wat er in ze omgaat. Volgende week woensdag ben jij heel joviaal en je bent in de stemming voor een grapje.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Op zaterdag zijn de contacten die jij hebt heel hartelijk. Je hart maakt er een sprongetje van! Vanaf aanstaande zondag gaat de felle planeet Mars in jouw sterrenbeeld lopen. Dat geeft enkele weken veel meer energie en ook ongeduld om snel resultaten te bereiken. Op woensdag begrip jij de ander niet.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Ondanks het feit dat jij in het weekend allerlei zakelijke dingen af moet ronden, vind jij toch de tijd om ook gezellig met anderen te vertoeven. Je geniet van de warme aandacht die er onderling is. Op dinsdag werkt jouw intuïtie op volle toeren maar op woensdag laat diezelfde intuïtie je in de steek.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
In het komende weekend word je omringd door mensen die jou kunnen 'lezen'. Dat is heel prettig want dan is een half woord genoeg. Maandag ben je een beetje chagrijnig. Op woensdag. Om 5:58 uur precies, begint de vissentijd weer. Jij voelt je dan vrolijk omdat je dan echt jezelf kunt zijn.