De deelnemers van Wintertoernooi editie 2020. (foto: Simone Harmsen)
De deelnemers van Wintertoernooi editie 2020. (foto: Simone Harmsen) Simone Harmsen

Sasa Dynamic tennis Wintertoernooi 2020

ANGEREN - Op de indoorbanen van het Angerse Dorpshuis werden op 5 februari opnieuw veel zweetdruppels neergelegd. Zestien deelnemers streden vriendschappelijk om de titel van ‘kanjer van de dag’ want dat gezelligheid en spelplezier bovenaan staan tijdens zo’n middag moge duidelijk zijn.

Gedurende zes rondes, waarbij het lot bepaalt dat er steeds een andere partner aan je zijde speelt, wordt er geknokt, gegniffeld en af en toe gezucht. Onder het genot van koffie met Apfelstrudel, is 't na drie wedstrijden tijd om de tussenbalans op te maken. Al snel staan de eerste spelers alweer in de startblokken voor ‘de tweede helft’. Nog drie wedstrijden te gaan voordat de algehele winnaar bekend is. En het was me een potje spannend. De twee laatste wedstrijden werden gelijktijdig gespeeld en pas aan het einde van die games viel de beslissing. Alex Knipping moest met drie punten verschil de overwinning aan Rina Janssen laten. Frits de Wild bezette een prima derde plaats. Opnieuw verzameld aan de koffietafel, waar het inmiddels tijd was voor iets sterkers, werd geproost op de organisatie en op de winnaars in het bijzonder.

Na de prijsuitreiking door het organisatieteam Antoon & Dionza was er nog een kop heerlijke ‘snert’ compleet met roggebrood & spek uit Simone’s keuken en werd vol goede moed uitgekeken naar de komende zomereditie! "Ook interesse om mee te komen doen bij onze ontspannen Dynamic tennis sportmiddagen? U kunt gratis komen ‘proeven’ op dinsdag tot en met donderdagmiddag. Kijk op sasa-angeren.nl voor info en tijden of loop gewoon even binnen bij Dorpshuis Angeren."