Afbeelding

Verstrak en corrigeer lichaam en gelaat met de revolutionaire Icoone® techniek

ARNHEM – Heeft u ook een te slappe huid, doordat u te snel bent afgevallen of na uw zwangerschap. Dan bent u bij de nieuw geopende praktijk Balance Health and Beauty Clinic aan het juiste adres. Zonder operatie wordt uw lichaam gecorrigeerd. Ook voor rimpels, cellulitis, vochtophoping of contourverbetering.

Mirjam Wennink, eigenaar en therapeute is zeer enthousiast over deze methode, 'Door haar jarenlange ervaring in plastische en esthetische klinieken is ze blij met de eindeloze mogelijkheden en geweldige resultaten die de Icoone® kan bereiken.' Door de laser- en ledfunctie is de Icoone® extra effectief om vetcellen grondig aan te pakken. De bindweefselmassage zorgt ervoor dat het overtollige vocht en vet via de lymfe, pijnloos wordt afgevoerd.

Omgevingsfactoren zoals milieu, voeding, stress, zwaartekracht en natuurlijk het verouderingsproces schaadt de gezondheid. Daarom biedt Balance naast de apparatuur aanvullend ook een prachtig product 'Cellics' om de huid van binnen te voeden. 'Een maatschepje Cell Elixer per dag 's morgens in een schep water en u bent voorzien van 27 vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. In combinatie met de Cell omega de beste en meest optimale combinatie voor een stevige huid, gezonde nagels en sterk glanzend haar.'


Open dag
Vrijdag 28 februari van 15:00 tot 19:00 uur, meld je aan via de website.

Praktijk Balance Health and Beauty Clinic, Meander 701, Arnhem. Voor meer informatie 06 14469989 of www.balancehb.nl.