Prins Twan de Spanningzoeker en Prinses Jolanda. (foto: Evelien Kaandorp)
Prins Twan de Spanningzoeker en Prinses Jolanda. (foto: Evelien Kaandorp)

Wie krijgt in Haalderen

de taart van Lingewaard?

HAALDEREN - Op zaterdag 15 februari is het weer zo ver. Prins Twan de Spanningzoeker, Prinses Jolanda en hun gevolg van carnavalsvereniging De Kleibakkers gaan naar Gendt om bij de Gentenarren de taart van Lingewaard op te sieren.

Als dank wordt de taart een keer per jaar uitgereikt aan een persoon of personen uit Haalderen, waarvan het Prinsenpaar vindt dat degene het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Het Prinsenpaar bepaalt aan wie en waarom de taart gegeven wordt aan die persoon of personen. Bent u ook benieuwd? De taart wordt uitgereikt in het café van De Kolk en een ieder is welkom. Vanaf 16.00 uur is het café open. Prinsenpaar en gevolg zijn er rond 16.15 uur. En als de taart is uitgereikt volgen er nog gezellige uurtjes bij De Kolk.

En vergeet niet dat het inschrijven voor de optocht die wordt gehouden op zondagmiddag 23 februari om 13.00 uur al kan. Ook het inschrijven van de pubquiz onder leiding van Betty Paul op maandagavond 24 februari is al gestart. Voor meer informatie bezoek de site van De Kleibakkers.