Afbeelding
Foto:

Last van zware oogleden? Of wil je er minder vermoeid uitzien? Ben je bang voor een operatie?

Ooglidcorrectie zonder operatie

LINGEWAARD - Dan is een Plasma Ooglift bij HuidZorg wat voor jou! Jij wilt toch ook complimenten krijgen dat je er stralend uitziet? Na een Plasma Ooglift zie je er frisser, stralender en minder vermoeid uit! Nu voor de introductieprijs van 299 euro (normaal 365,=) voor beide ogen.

Plasma ooglift bij HuidZorg

Plasma zorgt voor een direct liftend effect van de boven oogleden. Nadat er een verdovende crème is aangebracht en circa 20 minuten is ingewerkt gaat de huidtherapeute heel kleine puntjes zetten in de huid. Deze kleine puntjes van 0,1 mm tot 0,3 mm doorsnede komen ongeveer 0,02 mm tot 0,04 mm diep in de huid. De huid gaat zich van nature uit weer herstellen en zal een mooi egale structuur aannemen. Deze combinatie van behandelen geven je oogleden een mooi en liftend geheel. Direct na de behandeling zie je al duidelijk effect. Het uiteindelijke resultaat bereik je na drie maanden.

Voordelen:

Geen snijden en prikken. Enkel verdoving met verdovende crème, geen hechtingen, meestal slechts één behandeling nodig, korte hersteltijd, stralende en jongere uitstraling, minder druk op de ogen, langdurig resultaat, snelle behandeltijd, maximaal 7 minuten per ooglid, geen risico op infectie

Veel gestelde vragen

Zijn er bijwerkingen? Ja, na de behandeling voelt de huid licht schrijnend aan en de gemaakt plasmapuntjes zijn zichtbaar. De volgende dag is er meestal een lichte zwelling van de ogenleden, die vaak binnen twee dagen ook weer is verdwenen. Het volledige herstel is ongeveer na 1 á 2 weken. Dit zijn dus veel minder bijwerkingen en een veel kortere hersteltijd dan de traditionele chirurgische ooglidcorrectie.

Is de behandeling gevoelig? De behandeling is niet pijnloos en het gevoel verschilt per persoon. Sommige ervaren het als behoorlijk gevoelig en anderen vinden het wel te doen. Op een schaal van 0 (geen pijn) tot 10 (hele heftige pijn) geeft men meestal een pijnscore van 3 aan.

Wanneer mag de behandeling niet worden uitgevoerd? De ooglift behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de behandeling niet worden uitgevoerd, onder meer: Mensen met Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECGMensen met andere geïmplanteerde elektrische apparaten, Epilepsie patiënten, Tijdens zwangerschap, Mensen met metalen implantaten in het behandelgebied.

Hoe lang houdt het resultaat aan? Dat is afhankelijk van uw verouderingsproces, ditzelfde geldt ook na chirurgisch liften. Gemiddeld zo'n vijf jaar.

Wat zijn de kosten? De Plasma Ooglift kost nu 299,= euro (normaal 365,=) per behandeling (beide ogen) inclusief intake en nacontrole na drie maanden. Indien er toch nog een extra nabehandeling plaats dient te vinden hanteren wij een tarief van 199,= euro (normaal 250,=). Deze kosten vallen buiten de dekking van uw zorgverzekering.

Interesse? Maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. U krijgt een eerlijk en persoonlijk advies of wij u met deze techniek kunnen behandelen. www.huidzorg.com; 088 0028111.