Onjuist ingestuurd

Het artikel in Hét Gemeente Nieuws van afgelopen week: 'Bemmelaar ambassadeur in Huissen' is niet tot stand gekomen en geplaatst via Lingewaard Natuurlijk, dus het daarin genoemde mailadres is dan ook onjuist. Voor meer informatie kan men Ewoud Storm mailen: ewoud.storm@gmail.com.

De heer C. van Dalen, Bemmel.

Brunch bij Zonnebloem

DOORNENBURG - Het jaar 2020 is voor de Zonnebloem Doornenburg weer begonnen. Na alle feestdagen was het fijn om elkander te ontmoeten bij een gezellige nieuwjaars brunch.

Vele gasten waren aanwezig en hadden er zin in. Zoals gewoonlijk heette de voorzitster Gerry Joosten allen welkom, en hoopte dat het dit jaar een mooi jaar mag worden. Er werd aan de gasten een nieuw vrijwilliger voorgesteld, zeer blij dat het een man is en dat er nu voltallig bij de Doornenburgse Zonnebloem 25 vrijwilligers zijn.'Daar mogen we zeer trots op zijn.'

De gasten kregen eerst een kop koffie met een soesje. De gasten hadden elkaar heel wat te vertellen. Er viel ook absoluut geen stilte, alleen toen de heerlijke soep werd geserveerd en de verschillend broodjes met een eitje, schalen met verschillende beleg en zoetigheid op tafel kwam.

Natuurlijk gingen de verhalen tussen de maaltijd gewoon door. Om het geheel af te sluiten was een coupe verse vruchten met slagroom een verrassing. De Zonnebloemgasten gingen tevreden met een volle buik naar huis. De vrijwilligers waren zeer tevreden met deze eerste activiteit van het jaar