Tweesgtroom Dames 1 tegen Vocasa. (foto: Britt Janssen)
Tweesgtroom Dames 1 tegen Vocasa. (foto: Britt Janssen) Britt Janssen

Tweestroom Dames 1 en Dames 4 doen goede zaken

GENDT - D1 en D4 van Tweestroom houden hun koppositie stevig in handen. Afgelopen donderdag speelde D4 uit tegen naaste concurrent Pegasus, nadat de eerste set werd weggegeven werd in de tweede set orde op zaken gesteld. Met goed spel, leuke aanvallen en een goede service werd deze set binnengehaald, de derde set werd nog een beetje spannend, maar werd wel gewonnen, ook set 4 was voor Tweestroom.

D1 speelde zaterdag hun wedstrijd bij Vocasa D6, het was een spannende pot, de eerste set was voor Tweestroom, daarna ging de set naar Vocasa, maar gelukkig werden met goed spel de 3e en 4de set weer gewonnen door Tweestroom. D2 ging donderdag op bezoek bij Ikaros, zij begonnen sterk, moesten helaas de derde set aan de tegenstander laten, maar namen toch 4 punten mee naar huis. Dames 3 kreeg de nummer 2 Vocasa D8 op bezoek, ze werden niet weggespeeld, maar wisten helaas geen set te winnen. D5 ging op bezoek bij Vocasa D10, de eerste set was duidelijk voor Vocasa, de tweede set ging naar Tweestroom, daarna pkate Vocasa de overige sets, dus 1 set voor D5.

Zaterdag speelde de jeugd, JB2 ging op bezoek bij Scylla, twee sets waren ze er dichtbij, maar helaas 4-0 verlies. JC1 ging op bezoek bij Switch, de eerste set werd het spannend, daarna liep het wat minder, dus ook helaas 4-0 verlies. JB1 kreeg Ikaros op bezoek, in een spannende pot wisten ze alleen de tweede set te winnen, dus 3-1 verlies. MB1 kreeg Ikaros MB1 op bezoek, de eerste set was het spannend, maar die wist Tweestroom te winnen, daarna gaven ze geen set meer weg en wonnen overtuigend met 4-0. Het laatste nieuws staat op Tweestroomsv.nl.