Afbeelding
Foto:

Nieuwbouwproject

'Poort van Huessen'

HUISSEN - Aan de Korte Loostraat, nabij Huissen-centrum, verrijst binnenkort het gloednieuwe appartementencomplex 'Poort van Huessen'.

In het appartementencomplex bevinden zich vijftien ruime appartementen in verschillende groottes, met woonoppervlaktes tussen de 120 en 170 m2. Het gebouw heeft een fraaie uitstraling en gunstig gelegen ten opzichte van het centrum en openbaar vervoer. Wilt u een frisse neus halen, de uiterwaarden liggen voor de deur. De appartementen zijn levensloopbestendig, optimaal geïsoleerd en voldoen aan de eisen die in de toekomst gaan gelden voor het energiegebruik.

Op dit moment zijn nog enkele appartementen te koop. Heeft u belangstelling in bijvoorbeeld één van de maisonnettes, het appartement met het ruimste terras of vindt u circa 130 m2 gebruiksoppervlakte al voldoende loop dan eens vrijblijvend binnen bij Ron Pieters Makelaardij om onder het genot van een kopje koffie of thee meer uitleg en details van dit fraaie project te krijgen.

De planning is dat de bouw in het voorjaar vaan 2020 gaat starten en de oplevering dan in het voorjaar van 2021 plaats kan vinden. Wordt u één van de bewoners van dit bijzondere complex neem dan contact op met Ron Pieters Makelaardij, telefoonnummer 026 3886683.