Afbeelding

Beddenspecialist Topslapen in Elst, maar ook in Arnhem!

ELST/ARNHEM - Charlotte Melis heeft in augustus 2018 haar eerste beddenzaak aan de Dorpsstraat 40 in Elst geopend. Nu neemt ze het stokje over van haar vader, Ton Pouwels die zijn pensioenleeftijd bereikt heeft.


Vanaf heden heeft Charlotte een tweede vestiging onder de naam Beddenspecialist Topslapen aan de Nieuwstraat 4 in Arnhem. De winkel wordt eind februari compleet verbouwd en begin maart zal Charlotte haar deuren openen van de compleet vernieuwde winkel. In beide winkels vindt u het complete assortiment in bed- en badtextiel van het mooie merk Vandyck en Essenza.

"Ook voor een nieuw slaapcomfort kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u voor de aankoop van een nieuw bed of nieuw matras eerst drie nachten te gaan slapen met de Slaap-ID sensor. Deze sensor brengt u slaapgedrag in kaart. Na drie nachten met de sensor te hebben geslapen lezen wij de sensor uit in de winkel en kunt u precies zien wat uw favoriete slaaphouding is, hoeveel u draait en wat uw temperatuur is. Zo maakt u een juiste keuze welk bed, matras of neksteun kussen het beste bij u past."

Het grote voordeel voor u als klant: Grote zekerheid bij de keuze van het juiste kussen, matras of bed. De meeste mensen slapen namelijk te hard, draaien te veel en komen moeilijk in de diepe slaap. Een goede nachtrust zorgt voor beter functioneren, minder fouten en een betere conditie.

Profiteer in februari nog van de hoge kortingen in Arnhem, want op=op!

Beddenspecialist Topslapen Elst, Dorpsstraat 40, Elst, 0481 745749, www.beddenspecialist.nl/topslapen-elst.

Beddenspecialist Topslapen Arnhem, Nieuwstraat 4, Arnhem, 026 4422777, www.beddenspecialist.nl/topslapen-arnhem.