Repair Café Westervoort-Duiven en

2Switch Westervoort werken nauwer samen!

WESTERVOORT - Elke laatste vrijdag van de maand is er nu ook een Repair Café in de winkel van 2Switch aan Het Vergun 17 in Westervoort. Mensen kunnen hier terecht tussen 13:00 en 16:00 uur met hun kapotte apparatuur of voor advies. 29 november is de eerstvolgende en ook op 27 december is het Repair Café van de partij.

2Switch is een maatschappelijke onderneming. Zij willen als innovatief bedrijf bijdragen aan een betere, meer duurzame woon-, leef- en werkomgeving van mensen. Ze zijn actief op het gebied van mensontwikkeling en hergebruik van goederen. De openingstijden van de Kringloopwinkel in Westervoort zijn als volgt: Maandag -vrijdag van 10:00 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Het Repair Café legt de focus op het tegengaan van milieuverspilling en niet persé een specifieke doelgroep. Als iets repareren meer gaat kosten dan de aanschaf van een nieuw apparaat dan kiezen de meeste mensen voor nieuwkoop. Dus ben je in wezen geen concurrent van de professionele reparateurs want die krijgen deze klusjes toch niet. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen als ze dit willen aan de slag, of repareren we het voor hun. Zo valt er altijd wel wat te leren. Het Repair Café is elke woensdagmiddag tussen 13:00-16:00 open en we zitten aan de Noordelijke Parallelweg 1 in Westervoort.