Muzikale rondreis langs de grootste hits

LOBITH – De TOP 2000-concert Leo-Harmonie Lobith: laat u meenemen op een muzikale rondreis langs de grootste hits allertijden.

Op zaterdagavond 30 november houdt de Leo-Harmonie Lobith voor de tweede maal een TOP 2000 concert in het Gildehuis, aan de Dorpsdijk in Lobith. Het evenement begint om 20.00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen bij slagerij Marc Voss (Tolkamer) en bloemisterij Cor Stuyt (Lobith). In de voorverkoop kost een entreekaart tien euro, aan de deur van de zaal 12,50 euro.

Na een succesvolle eerste editie van dit evenement in 2018, kon een vervolg niet uitblijven. Het belooft weer een spetterende avond te gaan worden met medewerking van diverse lokale artiesten. Janet Elshout, Mieke van der Steen, Joey IJsveld, Katja en Sally Loef, Marloes Wemmer, Mees Korving jr, Hans Stinissen, Rowan Langenhof, Laura Plant en Edwin Stevering brengen hun vocale kwaliteiten ten gehore, onder begeleiding van de Leo Harmonie, die voor deze gelegenheid is uitgebreid met een aantal gastmuzikanten.

Het programma wordt omlijst met een wervelende lichtshow. Naast de begeleiding van de artiesten brengen zowel de slagwerkgroep als het harmonieorkest van de Leo Harmonie zelf ook een aantal werken ten gehore. Nummers van Nederlandse bodem passeren de revue, maar ook hits van Janis Joplin, de Duitse superster Helene Fischer of de rockband Train ontbreken niet ontbreken in het programma. De avond duurt tot circa 22.45 uur. Het programma bestaat uit twee delen met tussendoor een pauze. In de pauze is er een loterij met fraaie prijzen.