Heilige Andreaskerk Groessen

Kerkberichten: De openingstijd van het locatiesecretariaat van de Heilige Andreaskerk te Groessen wordt per 1 december a.s. aangepast:Voortaan is het locatiesecretariaat geopend op dinsdag en vrijdag van 10.30 tot 12.00 uur. Hiermee komt de vrijdagavond te vervallen.

Zaterdag 30 november is er voor alle vrijwilligers van de Heilige Andreas te Groessen een vrijwilligersavond in het Dorpshuis. Aanvang 20.00uur.

Overleden: 4-11-19 overleed in de leeftijd van 87 jaar dhr Jozef (Joep) Johannes Derksen. Dat hij mag rusten in vrede en wij wensen allen die zich met hem verbonden voelen veel sterkte toe in het verlies van hun dierbare.

Vieringen: zo 24-11-19 om 09.30uur: woord-/communieviering Parochianen voorgangers Wim Herbes en Piet Peters met medewerking van In Between. Zo 1-12-19: geen viering.

Intenties: zo 24-11-19: Theodorus en Riek van Ditshuizen-Peters, jaarged. Vader Degen en moeder, Wim Vermeulen, Hennie en Diny van Kempen en Willy, vader en moeder Gieling-Stokman, familie Roordink-Becker, fam Busink-Janssen, Antoon Willemsen, Saskia Roos-Willemsen, Jan Elfrink, Wim en Lies Raasing-de Hair, Joep Derksen, Piet en Trudy Steenkamp-Willemsen, Tonnie Visser.