(foto: Ilona Kuster)
(foto: Ilona Kuster)

Wasto Service dé was- en stomerij-

service voor bedrijven, scholen, zorg-

instellingen, hotels en verenigingen

LIEMERS – Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor alle was- en stoomgoed binnen uw organisatie? En wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijfskleding, uniformen, handdoeken, dekbedden, gordijnen of horecatextiel professioneel en vakkundig wordt gereinigd? Neem dan eens contact op met de Wasto bedrijvenservice.

Wasto Service is al 18 jaar een vertrouwd adres voor het wassen en stomen van alle soorten kleding en textiel, tafelkleden, linnengoed, maar ook voor vloerkleden, alle soorten dekbedden, kussens of leder. De wasexperts van Wasto zijn gespecialiseerd in het (chemisch) reinigen en of stomen van kleding en beschikt over een eigen strijkservice.

Het chemisch reinigen gebeurt uitsluitend geheel milieuvriendelijk. Zo wordt al het was- en stomerijgoed fris en schoon, perfect gestreken en keurig gevouwen. Al het was- en stoomgoed worden dan in overleg gratis opgehaald en gebracht bij uw bedrijf, school, zorginstelling, hotel of vereniging.

Wasto Service zoekt servicepunten
Start vandaag een servicepunt en realiseer extra omzet en traffic in uw winkel zonder investeringen. In uw winkel kunnen klanten hun te reinigen artikelen afgeven en na reiniging op hetzelfde adres weer ophalen. Wasto verzorgt alle materialen die nodig zijn voor de aanname van kleding en de verwerking ervan. We halen het wasgoed op en brengen het schoon terug."

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Wasto Service, Oremusplein 3, Arnhem (achter Ziekenhuis Rijnstate), 026 4451261; www.wastowasserettearnhem.nl.