Afbeelding

Cursus pastel/aquarel tekenen en schilderen bij Kreatieve Kring

WESTERVOORT - Op donderdagmiddag 9 januari van 14.00-16.00 uur begint bij de Kreatieve Kring Westervoort een korte combinatiecursus pastel/aquarel tekenen en schilderen. Een leuke, leerzame cursus om het nieuwe jaar creatief mee te beginnen!

De cursus omvat zes lessen. Bij deze cursus kan men zelf de keuze maken zich nader te verdiepen in het tekenen en schilderen met pastelkrijt of met aquarelverf. Bij pastel tekenen/schilderen - een laagdrempelige techniek - maakt men met zacht pastelkrijt op speciaal papier zachte veloursachtige tekeningen, die zowel abstract als realistisch kunnen zijn. Aquarelleren is een moeilijker techniek, waarbij met verf en water op speciaal papier wordt gewerkt. U leert de beginselen van het aquarelleren, zoals de manier van water- en verfgebruik, het onder controle houden van de verf en diverse penseeltechnieken, zoals droog of nat in nat.

Cursuslocatie: Kulturhus De Nieuwhof, Rivierweg 1, Westervoort. Prijs inclusief verf en papier 98 euro. Voor nadere informatie en aanmelding zie www.kreatievekringwestervoort.nl of neem contact op met Riky Rothengatter, 026 3119659.