SSCW ondersteunt Jubileumcommissie OBK

WESTERVOORT - Muziekvereniging OBK bestaat volgend jaar liefst 100 jaar. Om dit goed te gaan vieren is de jubileumcommissie van OBK al een tijdje druk met de voorbereidingen voor allerhande activiteiten.

Om deze activiteiten te kunnen organiseren is er uiteraard naast de nodige inspanningen van alle vrijwilligers geld nodig. In deze hoedanigheid heeft de jubileumcommissie dan ook een beroep gedaan op de nieuwe stichting ‘Stichting Stimulatie Cultureel Westervoort’ (SSCW) voor een ondersteunende donatie.

De SSCW ondersteunt waar het kan culturele activiteiten voor- en door Westervoorters en zijn blij dat ze de oudste vereniging van Westervoort in hun geweldige jubileumjaar kunnen ondersteunen. Deze activiteiten passen prima binnen de doelstelling van de stichting.

Tijdens het najaarsconcert van OBK, tevens de officiële start van het jubileumjaar van OBK, reikten William Boekhorst en Monique Wigman namens de SSCW een cheque uit van 500 euro aan de jubileumcommissie.

Dit geld zal gebruikt worden als stimulans om activiteiten te realiseren als concert marinierskapel, nieuwjaarsconcert speciaal voor senioren en een concert voor- en door de basisschooljeugd.