(foto: Maikel Bouwman`)
(foto: Maikel Bouwman`) Foto: Maikel Bouwman

Sponsor bedankt!

ZEVENAAR - SDZZ JO17-1 is onlangs voorzien van nieuwe polo's. Dit is mogelijk gemaakt door Ballen Op Maat en Vis-It Support. Een samenwerking tussen SDZZ en twee sponsors die enorm goed bij elkaar passen omdat zij allen maatwerk willen leveren aan hun leden/klanten.


Zo levert Ballen Op Maat topkwaliteit ballen volgens KNVB richtlijnen, speciaal aangepast voor elke vereniging of bedrijf met keuze uit verschillende lay-outs die aanpasbaar zijn met eigen logo en kleur. Dat noemen we dus Ballen op Maat! Ook voor promotie doeleinden kun je door Ballen Op Maat een geschikte bal laten maken! Daarnaast biedt Ballen Op Maat diverse accessoires aan zoals hesjes, polo's, tassen en nog veel meer. Kijk gerust rond op de website www.ballenopmaat.nl.

Vis-it Support
is een flexibele, ervaren dienstverlener binnen de gemeentelijke overheid en biedt algehele ondersteuning en applicatiebeheer op het gebied van Werk, Inkomen, Zorg, Jeugd en Onderwijs. Vis-It Support is nauw betrokken geweest bij veel implementatie- en optimalisatietrajecten. Dit bij zowel grote als kleine gemeenten en in projecten variƫrend van een paar dagen tot een aantal maanden. Meer weten over Vis-it Support? Neem dan een kijkje op de website www.vis-itsupport.nl.

Samen met deze sponsors gaat de JO17-1 van SDZZ dit seizoen het voetbal in Zevenaar en omgeving promoten. Wil je dit eens live aanschouwen en tevens zien hoe fantastisch de JO17-01 van SDZZ er uitziet met deze polo's, kom dan gerust eens kijken op sportpark De Griethse Poort. Tot ziens!