Afbeelding
Foto:

Met een Plateau van Keurslager Marc Voss

maak je van elke avond een feest

TOLKAMER – Wat zet je met kerst op tafel? En wat presenteer je aan lekkers op oudejaarsavond? Vraag dan Keurslager Marc Voss eens naar 'zijn' Plateau. Deze is verrassend lekker. Het Plateau van Voss heeft met een lengte van anderhalve meter ruimte voor liefst 32 verschillende gerechten. Geef iedereen een bordje, een vorkje en... heerlijk pikken maar! Eens helemaal anders dan fonduen of gourmetten. Kom verrassend voor de dag met het Plateau van Voss! Het plateau is uiteraard geschikt voor elk feestje.

Tweeëndertig verschillende gerechten liggen je smakelijk aan te kijken: van tapenade, Spaanse vleeswaren, vijgenbrood, wrap met zalm tot aan olijven, vitello tonnato, rauwe ham met meloen tot aan de huissalade... Een plank vol is genoeg voor acht personen. Je kunt het als gourmetten lekker samen aan tafel gebruiken, maar ook heerlijk over de avond verdeeld ervan prikken.

Lekker vlees

Het kerstaanbod in de slagerij bestaat uit verschillende gourmet- en fondueschotels, diverse soorten rollades en wild. Dat zijn met de varkens- en ossenhaas de hardlopers. Neem bijvoorbeeld een rollade gevuld met abrikoosjes. Verrukkelijk! Of wat dacht u van een heerlijke rib-eye. Kortom, we hebben alles in huis voor smakelijke kerstdagen. Voor het bestellen van het Plateau en rollades is het aan te raden deze van tevoren te bestellen.

Keurslager Voss, Rijnstraat 10, Tolkamer; telefoon 0316 541317; www.voss.keurslager.nl; info@voss.keurslager.nl.