Afbeelding

Demi Automobielen

al meer dan twintig jaar een vertrouwd adres

WESTERVOORT – De monteurs van Demi Automobielen zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van uw auto. Het autobedrijf is een erkend Bovag-garage en tevens leerbedrijf voor de mobiliteitsbranche, daarom bent u altijd verzekerd van vakmanschap.

U kunt bij Demi terecht voor onder andere: onderhoud, reparatie, Apk-keuring (klaar terwijl u wacht) banden (verkoop en balanceren) ruitenherstel, schadetaxatie en reparatie, autotransport, inkoop, taxaties, aircoservice, storingsdiagnose (motormanagement, airco, airbags, automatische transmissies). In overleg is er vervangend vervoer (auto of scooter) beschikbaar!

Financiering
"Ons motto is dat iedereen moet kunnen rijden in de auto die men bij ons uitzoekt. Op financieel gebied hoeft dat dus ook geen belemmering te zijn, aangezien wij met 15 gerenommeerde en zeer flexibele kredietmaatschappijen samenwerken. Als u door een andere garage bent afgewezen, kom dan toch even een praatje maken met ons. Wij kunnen voor u het krediet verzorgen wat exact bij u past. Natuurlijk tegen de laagste rentetarieven."


Winteractie
De maanden november en december kunt u profiteren van een de airco aanbieding. U ontvangt een aircoservicebeurt met UV-behandeling, inclusief compressor-olie
voor slechts 60,50 euro voor het oude type airco gas. Nieuwe type airco gas is tussen 200 en de 250 euro afhankelijk van het model of type auto.



Bel eens voor een vrijblijvende afspraak.
Altijd minimaal 60 auto's op voorraad tot 10.000 Euro.
Alle prijzen zijn inclusief aflevering!

Demi automobielen Westervoort, Het Hazeland 36-38. 6931 KB Westervoort
026-3119009 of 0651-405200, www.demiauto.nl