Afbeelding
Foto:

Lezing over gezonde leefstijl

DUIVEN - Ine Hermsen van 'Coachingspraktijk voor Verandering' geeft een lezing over gezonde leefstijl. Zij zal aangeven aan welke tien stappen je moet denken en waarom- en vervolgens wordt je bijgepraat over het (gratis) traject 'Coaching op Leefstijl'.

Een ongezonde leefstijl leidt tot allerlei welvaartsziektes zoals hoge bloeddruk, suiker, alzheimer, CPOD, of tot allerlei hart en vaataandoeningen. Los van het feit dat je je niet lekker in je vel voelt, en niet fit bent. En dat je snel moe bent of slecht slaapt. Je hebt al een aantal pogingen gedaan om af te vallen maar die lukten niet. Of het lukte wel maar de kilo's kwamen er net zo hard weer aan. Je kan hierbij ondersteuning zoeken, iemand die je aanmoedigt om je eigen gedrag daadwerkelijk aan te passen op een manier die bij je past, stap voor stap. Niet iemand die jou wel eventjes vertelt wat je doen moet, maar iemand die jou aanmoedigt zelf de stappen te zetten en eventuele problemen op te lossen. Individueel en in een kleine groep mensen die dezelfde worstelingen kennen.

Sinds 1 januari 2019 is Leefstijl Coaching in de basisverzekering gekomen. Iedereen met overgewicht kan, zonder dat het eigen risico hoeft te worden aangesproken, gebruik maken van Coaching op Leefstijl. De lezing is 26 november van 19.30 – 21.30 uur in De WijKern. Geen kosten, consumpties voor eigen rekening. Aanmelden wordt op prijs gesteld en kan via: info@dewijkern.nl. Meer informatie staat op: dewijkern.nl.