Van links naar rechts: Ton Elshof, Mia Schouten, Ank Kaan en Mischa Rosanow. (foto: Huisfotograaf)

Dynamictennisspelers uit Didam succesvol tijdens Gelderse kampioenschappen

DIDAM - Het dames- en herendubbelteam van de dynamictennisafdeling van DSV Relax uit Didam waren zeer succesvol tijdens de Gelderse kampioenschappen in Gendt.

Op 4 november streden 64 koppels, verdeeld over zeven poules van vijftien verenigingen, om de prijzen. DSV Relax was vertegenwoordigd met een dames- en een herenkoppel. ‘s Morgens werd gestreden in poules van 4 en 5. De beide Relax-koppels eindigden in de middenmoot. Na rato van de plaatsing werd er ‘s middags op sterkte gestreden. Het dameskoppel, Ank Kaan en Mia Schouten, veroverde in de categorie (55+ B-klasse) een eerste plaats. Ook het herenkoppel, Ton Elshof en Mischa Rosanow, presteerde het om ‘s middags (55+ C-klasse) alle wedstrijden te winnen, dus ook een eerste plaats. Voor Relax is het weer een prestatief, sportief en gezellig toernooi geweest. Meer informatie over deze sport staat op de website.