Janna Baerends
Janna Baerends

Een gemengd Open Podium in De Lantaern

ZEVENAAR - Op zaterdag 12 januari is er weer een goed gemengd Open Podium in het altijd gezellig muziekcafé De Lantaern in Zevenaar. De jonge zangeres Janna Baerends opent de avond met haar debuutoptreden, daarna is het de beurt aan de ervaren cabaretier Twan Janssen en zal zanger Ralph Kroot de avond afsluiten. En heel misschien komt er nog een verrassing in de vorm van een Molukse band. De avond start om 20.30 uur. De toegang is gratis.

Zangeres Janna Baerends is pas 15 en komt uit Doetinchem. Muziek maken is haar lust en haar leven. Zij begeleidt zichzelf op gitaar, piano of ukelele. Sinds een poosje schrijf Janna ook zelf nummers. Het lijkt de zangeres leuk om deze avond haar debuutoptreden te geven.

Cabaretier Twan Janssen is een oude bekende van De Lantaern. Sinds 2006 houdt hij zich bezig met cabaret als deeltijd cabaretier. In het andere deel van zijn tijd werkte hij onder andere als jurist en als leraar Nederlands. Als cabaretier heeft hij al diverse prijzen gewonnen en in verschillende theaters gestaan. In februari 2018 heeft hij in een uitverkocht theater De Wilde Wereld in Wageningen opgetreden met een middagvullend programma. De Udenhoutse zanger Ralph Kroot is in het dagelijks leven teamleider in de technische sector, maar in zijn vrije tijd rockt hij op een gevoelige manier de pannen van het dak. Hij zingt onder andere nummers van Michel Buble.

Twan Jansen