Mevrouw Teunissen en de heer P. Gockel. (foto: Henk Dinnissen)
Mevrouw Teunissen en de heer P. Gockel. (foto: Henk Dinnissen) Henk Dinnissen

Prijsuitreiking bij de Vrienden van Liemerije

ZEVENAAR - Op maandagmiddag 24 december werd de prijs uitgereikt van de Vrienden van Liemerije die te verdienen was op de kerstmarkt van Droostaete. De drie afdelingen Korenbloem, Sering en Anemoon hadden die markt georganiseerd op zaterdag 15 december in de afdeling Anemoon en hal van Droostaete.

De Vrienden van Liemerije (VvL) waren ook aanwezig om de mensen uit te leggen wat de VvL doet voor de 7 afdelingen van Liemerije. Ook kon men raden hoeveel kerstballen er in een grote glazen bak zaten. Dat kostte 1,00 euro en je kreeg er een pen voor en een lekker chocolaatje. De persoon die het aantal ballen zou raden won een lunch bon voor twee personen van het Eetlokaal in Zevenaar. De prijswinnares was mevrouw M Teunissen die in een appartement woont in de Talingstraat naast de Droostaete. Zij was de enige die het juiste aantal ballen (78) geraden had. De voorzitter van de Vrienden van Liemerije de heer P. Gockel reikte de prijs uit aan de winnares, die zelf ook actief is in haar appartementencomplex voor 55-plussers als vrijwilliger. Ze houdt onder andere de galerij en het trappenhuis schoon en helpt medebewoners, die iets niet meer goed kunnen.

"De prijs is dus erg goed terecht gekomen en we hopen dat ze kan genieten van de lunch bij het Eetlokaal in Zevenaar. Ze nemen ook een ander mee, want die mevrouw had de euro voorgeschoten."