H. Andreas-Maria Koningin Zevenaar

Kerkdiensten in Andreaskerk:

Zondag 6 januari 9.30 uur: Eucharistieviering, voorganger Pastoor Thanh Ta. en A.M.K. koor.

Intenties: Hein Brinkman. Overleden familie Stoffels-Okkerman. Overleden ouders Wentholt-Knippenborg, Lowie van Ditshuizen. Willemien van Aken en zoon Jan. Jan Rietbergen.

zondag 13 januari 9.30 uur: Eucharistieviering, voorgangers: Pastoor Thanh Ta en pastor                         J. Heemink, met medewerking van koor Stella Maris.

Intenties: Edmond Dercksen. Jan Giezen. Theo Wentholt. Willemien van Aken en zoon Jan.

zondag 13 januari zal -het Bloemetje van verbondenheid- beschikbaar zijn. Als je iemand een teken van bemoediging of een bedankje wilt bezorgen kun je na de viering een bloem meenemen uit de vaas bij het altaar.

Het idee is om dit voortaan iedere tweede zondag van de maand te doen.

Overleden:

Op 18 december is Gerda Jansen-Nas overleden in de leeftijd van 89 jaar. Zij woonde in Subenhara.

Op 19 december is Annie van Haren-Wigman overleden in de leeftijd van 89 jaar. Zij woonde van de Loostraat.

Op 20 december is overleden Pater Jo Veldkamp op de leeftijd van 81 jaar. Hij woonde Masiusplein. De avondwake was 2e Kerstdag om 19.30 uur in de Pelgromhof. Zijn uitvaart was donderdag 27 december om 11.00 uur in Babberich.

Op 20 december is Riek Sanders overleden op de leeftijd van 85 jaar. Zij woonde in Subenhara. Haar crematie was vrijdag 28 december om 12.00 uur in Doetinchem.

Nieuwjaarsreceptie Schutterij EMM Groessen

GROESSEN - Zondag 13 januari geeft Schutterij EMM Groessen een nieuwjaarsreceptie.

Alle leden zijn tussen 12.00 en 14.30 uur welkom om met elkaar op het nieuwe jaar te toosten. De nieuwjaarsreceptie vindt plaats in Het Schuttershuis aan Schuttersplein 1 in Groessen.