Prijswinnaars John Lenz en Trees Kampschreur. (foto: Piet Elshof)
Prijswinnaars John Lenz en Trees Kampschreur. (foto: Piet Elshof)

Sfeervol Sevenaere bridgetoernooi

ZEVENAAR - Het jaarlijkse Sevenaere bridgetoernooi op zondag 23 december in het schuttersgebouw Sint- Andreas van Bridge Vereniging Zevenaar was niet geheel volgeboekt, maar desondanks erg gezellig.


De schutterij had de zaal van het schuttersgebouw in kerstsfeer versierd. En zelfs de weergoden werkten mee om er een gezellige bridgemiddag van te maken; het regende namelijk de hele middag flink door zodat het sowieso binnen zitten geblazen was. Dan is een kaartje leggen in een kerstambiance een geweldig tijdverdrijf. De gastvrije ontvangst en nette bediening door de schuttersmensen zorgden mede voor een gemoedelijke sfeer.

De organisatie had een prijzentafel samengesteld met een passende kerstuitstraling die onder andere bestond uit vleesschotels, kerstbroden en kerstorchideeën. Er werd gespeeld in drie lijnen met in elke lijn vijf mooie prijzen.

De hoogste scores werden beloond met de vleesschotels en de meest succesvolle paren uit elke lijn waren in de A-lijn Trees Kampschreur en John Lenz met 68,75%; in de B-lijn Carla van Ekeren en Maarten Tiebout met 70,14% en in de C-lijn het echtpaar Theo en Yvonne Kampschreur met 62,33%.