Nieuwjaarswandeling Westervoort. (foto: Bourgondisch Bewegen)
Nieuwjaarswandeling Westervoort. (foto: Bourgondisch Bewegen)

Nieuwjaarswandeling Westervoort

WESTERVOORT - Op zondag 6 januari verzorgt Bourgondisch Bewegen voor de tweede keer de Westervoortse Nieuwjaarswandeling.

Ook dit keer wordt gestart vanuit SportsPlanet De Pals, Emmerik 5 in Westervoort. Je wordt ontvangen met een kop koffie (aangeboden door SportsPlanet De Pals) en iets lekkers (aangeboden door Bourgondisch Bewegen)
Om exact 10.00 start de groepswandeling. Deze 10 km-wandeling voert je onder andere over de dijken van de Rijn en IJssel.
We verwachten rond 12.00 uur weer terug te zijn, waarna er nog gezellig een nieuwjaarsborrel met elkaar gedronken kan worden in het Sportcafé van Sportsplanet De Pals.
Deelname is geheel gratis. Opgeven niet verplicht, maar wel gewenst. Dit kan via de Facebookpagina van Westervoort Wandelt of via de mail: info@bourgondischbewegen.nl.

Bridge Toernooi Duiven

DUIVEN - Op zaterdag 16 februari verzorgt de Duivense Bridge Club haar 21e Eilandtoernooi. Er wordt gespeeld in De Ogtent, Remigiusplein 9 in Duiven.

Het toernooi start om 13.00 uur. Zaal is om 12.00 uur open. Er wordt in verschillende sterktes gespeeld. Inschrijfgeld bedraagt 19,00 euro per paar. Bij overmacht krijgt men het inschrijfgeld terug. Aanmelden bij voorkeur per mail: noordijk30@kpnplanet.nl onder vermelding van naam, adres, speelsterkte (A.B.C.D of E), het NBB-nummer van beide spelers (indien van toepassing) en het telefoonnummer van één van de spelers. Overmaking van het inschrijfgeld op rekening NL69INGB0000293367 t.n.v. R.Noordijk. U ontvangt geen separate bevestiging. Uw overboeking naar de juiste rekening op uw bankafschrift geldt als bewijs van inschrijving. Nadere inlichtingen bij Rik Noordijk 0316 263379.