Film Tulipani bij

Parkinson Café Zevenaar

ZEVENAAR - Parkinson Café Zevenaar begint het nieuwe jaar vrolijk. Op 8 januari draait in het filmhuis in Duiven de sprookjesachtige tragikomische speelfilm Tulipani.

De film gaat over een romantische Zeeuwse jonge boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar het zuiden van Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een ware levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde.

De film begint om 14:00 uur en wordt vertoond in filmzaal 'bij Bert' van Cultuurcentrum De Ogtent, Remigiusplein 9 in Duiven. Toegang is gratis, de consumpties in de pauze zijn voor eigen kosten. "Wilt u zich voor 4 januari aanmelden via parkinsoncafe@liemerije.nl of telefoon 088 0441999?"

Parkinson Café Zevenaar is een ontmoetingsplek voor iedereen die met Parkinson te maken heeft: mensen met Parkinson, hun partner, mantelzorgers en zorgverleners.