Matt Damon als miniatuurmens. Regisseur: Alexander Payne. (foto: Paramount Pictures)
Matt Damon als miniatuurmens. Regisseur: Alexander Payne. (foto: Paramount Pictures) Paramount Pictures

´Downsizing´

bij Filmhuus Westervoort

WESTERVOORT - Woensdag 9 januari toont Filmhuus Westervoort in Huize Vredenburg de science fiction ´Downsizing´, met Matt Damon in de hoofdrol. De kaartjes voor dit gezellige avondje uit kunnen nu worden gereserveerd.

Als oplossing voor de overbevolking en de klimaatveranderingen bedenken Noorse wetenschappers een manier om organisch materiaal te krimpen. Uit financiële overwegingen besluit een echtpaar uit de lagere middenklasse om zich aan het experiment te wagen. Eenmaal gekrompen kunnen ze met hun spaargeld een luxueus leven leiden in een verkleinde mensenwereld, waar ze minder land en voedsel verspillen en minder afval produceren.


Om 19.30 is iedereen welkom in Huize Vredenburg. Het eerste kopje koffie of thee bij binnenkomst is gratis. De film start om 20.00 uur en halverwege de avond is er pauze. Slechthorenden kunnen dankzij de aanwezige ringleiding met een hoortoestel het geluid van de film beluisteren zonder storend omgevingsgeluid.


Het is raadzaam tickets van vijf euro per stuk te reserveren op www.filmhuuswestervoort.nl. Dan liggen de tickets op de filmavond tussen 19.15 en 19.45 uur bij Huize Vredenburg klaar. Daarna komen reserveringen te vervallen.

"Wilt u zeker weten dat u bij elke film in 2019 een plekje heeft? Koop dan nu een jaarkaart en haal ze alle tien in huis voor 45 euro. Een jaarkaart is te bestellen via www.filmhuuswestervoort.nl.