Afbeelding
Foto:

Single Willem Jansen: 'Op eigen kracht'

LOBITH - Zondag 13 januari presenteert Willem zijn nieuwe single. Dit wordt gehouden bij Partycentrum Schipperspoort Lobith aan de Dorpsdijk 30 in Lobith.

"Wij gaan er samen een mooi feestje van maken met artiesten uit de regio: Raymond van Osch, Meriam Bruggink, Gert-Jan Peters, Bobby Goldstar en Marjolein Faber. En mijn muzikale vrienden Betsy en Gert De Jong/Picobello. Het verhaal dat ik met zijn nieuwe single 'Op eigen kracht' wil overbrengen is de liefde voor muziek en dat ik veel op eigen kracht heb gedaan. Maar je kunt het niet alleen. De titel 'Op eigen kracht' wordt eigenlijk aangevuld met 'maar wel met jou' en dat kunt u in het nummer terug horen."

"Er komt heel wat bij kijken om een nieuw nummer te maken. Het is toch een behoorlijk kostenplaatje. Als je dan tijdens een bruiloft een appje krijgt van je kameraad Eef Booltink, die gewoon naast je staat met de woorden: ik doneer mee aan jou nieuwe single. Dan is dat toch helemaal geweldig. Door hem, garage Frans Jansen, Muziek-promo Nederland, Marco Luesink (producer) en Danny van Schaik (clipmaker) is mijn nieuwe single 'Op eigen kracht' tot stand gekomen. Ik ben ongelofelijk trots op het resultaat. Mijn grote dank gaat natuurlijk ook uit naar al mijn fans."

"De entree is gratis, maar ik doe wel een beroep op jullie voor stichting Tien tegen MS, die ik hiermee wil steunen. Alle info over deze stichting kunnen jullie op desbetreffende fb-pagina vinden. Ik hoop jullie allemaal te zien. Wij starten om 14:00 uur."

Gemeente Zevenaar introduceert Meedoenpassen voor jongeren

ZEVENAAR - Vanaf januari zijn er voor alle jongeren tussen de 12 - 17 jaar uit minimagezinnen in de gemeente Zevenaar Meedoenpassen van Arriva beschikbaar. Met een Meedoenpas kunnen zij gratis reizen in de daluren en in de weekenden. De Meedoenpas was al een onderdeel uit het Kindpakket van de voormalige gemeente Zevenaar, maar nu worden de passen ook voor de jongeren uit voormalig gemeente Rijnwaarden beschikbaar.

Door de Meedoenpassen hoopt de gemeente bij te dragen aan de ontwikkeling van de jongeren door zelfstandig reizen naar familie en vrienden mogelijk te maken. Eerder bleek namelijk dat reizen naar sportieve en sociaal-culturele activiteiten een probleem vormt. De gemeente hoopt dat deze drempel hierdoor afneemt.

De Meedoenpassen worden in de loop van januari verstrekt aan de jongeren uit de voormalige gemeente Rijnwaarden. De huidige gebruikers van de Meedoenpassen worden op korte termijn geïnformeerd over het verdere gebruik van de Meedoenpas in 2019.