'Houden of herplaatsen?' Stemt u ook?

ZEVENAAR - De gemeente Zevenaar is eigenaar van een groot aantal kunstwerken die in het oude gemeentehuis aan het Raadhuisplein in Zevenaar een plaats hadden. Met de komst van het nieuwe gemeentehuis zijn de werken tijdelijk opgeslagen in het depot van het Liemers Museum.

Tot en met zondag 3 maart worden deze werken tentoongesteld onder de naam 'Houden of herplaatsen?'. U kunt stemmen op de werken die u graag wilt behouden voor de kerncollectie van de stad Zevenaar.

De werken worden tentoongesteld in het Kunstwerk! Liemers Museum in Zevenaar. U bent wekelijks van dinsdag tot en met zondag tussen 14:00 en 17:00 uur welkom in het museum om gemotiveerd te laten weten welke werken u graag wilt behouden en welke herplaatst mogen worden. U kunt tot en met 27 januari stemmen. Daarnaast vormt een vakgroep een mening over de kunstwerken. Samen met de stemmen resulteert dit in een definitieve beslissing.

U kunt de werken ook online bekijken op de website http://zevenaar.liemersmuseum.nl. Hier kunt u ook uw stem(men) achterlaten. Wij zijn benieuwd naar uw mening, stemt u ook?