Overzicht soos.
Overzicht soos.

Open dagen Senioren Computersoos

ZEVENAAR - Op de open dagen van de Senioren Computersoos Zevenaar in de week van 21 - 27 januari kan men rustig eens binnenlopen om een kijkje te nemen. De soos is aangesloten bij de landelijke organisatie SeniorWeb en doet mee aan de open dagen evenals 140 andere leercentra uit het gehele land.

Bij de tijd blijven en/of meer doen met uw laptop, smartphone, tablet of computer zoals foto’s bewerken, een foto album maken, veilig winkelen op internet, e-mailen, facebooken, meer informatie krijgen over beveiliging of updates, Dat alles kunt u leren bij de Senioren Computersoos Zevenaar in het dienstencentrum van Caleidoz in De Hooge Bongert op maandag-, dinsdag- of woensdagmiddag van 13:30 uur tot 16:40 uur.

De computersoos beschikt ook over een aantal computers waarvan gebruik kan worden gemaakt, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen laptop, tablet of smartphone meenemen Stap voor stap onder de geduldige begeleiding van een vrijwilliger wordt u steeds vertrouwder met uw apparatuur en de moderne media. De kosten van 60 minuten 'les' zijn twee euro en dat is inclusief een kopje koffie of thee.

Voor meer informatie kan men de website bezoeken: www.sooszevenaar.nl of gewoon binnenlopen. Dat kan ook buiten de open dagen. Een ieder is welkom.

Nieuws insturen?

REGIO - Wilt u iets onder de aandacht brengen in de regio? Dat kan geheel kosteloos in Hét Gemeente Nieuws! Uw bericht kunt u heel eenvoudig online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waar u uw bericht geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren' De rest wijst zich vanzelf. Komt u er toch niet helemaal uit, belt u dan gerust even: 0481 464770. Wij helpen u graag verder, zodat ook uw bericht onder de aandacht zal worden gebracht.