Afbeelding
Foto:

Live muziek in café bij Tante

ELST - Vanaf het moment dat de horeca weer open mocht is café bij Tante gelijk gestart met 1,5 meter sessies wekelijks op de zondagmiddag. Diverse bands en duo’s zijn de uitdaging aangegaan om hun repertoire in een (semi)akoestisch jasje te gieten.

Voor de zomerstop nog twee keer een mooie voorstelling.

Zondag 12 juli is het de beurt aan een echte Elsterse band: Stone Edge, zij maken al jarenlang gezamenlijk muziek en treden regelmatig op. Ze schrijven eigen liedjes en combineren dit met covers van oude bekende liedjes (Stones, Dire straits, Billy Joel etc.)

Dit optreden is vrij toegankelijk, aanvang 15.00 uur.

Het laatste optreden voor de zomerstop is een echte klapper! Zaterdagavond 18 juli hebben we een bijzonder programma want een van de beste gitaristen van Nederland, Harry Hardholt, komt naar Cafe bij Tante met een speciaal programma: Blues & more. De start is een reis door de Blues. Harry geeft uitleg, verbaal en met gitaar, over ontstaan en ontwikkeling van de Blues. Na de pauze gaat Harry muzikaal los waarbij de blues wordt verlaten en diverse muzikale paden worden betreden.

Aanvang 20.30 uur , entree = € 6,- gezien de corona regels is het aantal plaatsen beperkt dus reserveer tijdig (app 06-41576664 of mail contact@cafebijtante.nl)

Cafe bij Tante

Stationsstraat 5 – Elst

www.cafebijtante.nl