Meidenvoetbalteam. (foto: Herman van Meel)
Meidenvoetbalteam. (foto: Herman van Meel)

SC Valburg zoekt meiden

VALBURG - SC Valburg is op zoek naar sportieve en gezellige meiden tussen de 14 en 19 uit Valburg en omgeving die van voetbal houden!


"Wij zijn het allerleukste voetbalelftal van de hele Betuwe. En behalve voetballen gaan we ook regelmatig iets leuks doen met hele team! Stuur een berichtje naar hjvanmeel@gmail.com, dan nemen we contact met jou op! Je kunt natuurlijk ook een van de meiden aanspreken!"


Nieuwe bestuursleden gezocht


ELST - Gezien de gemiddelde leeftijd en samenstelling (uitsluitend mannen) van het huidige HVBO-bestuur worden nieuwe bestuursleden gezocht.


"Onze voorkeur gaat,gezien het bovenstaande, uit naar twee vrouwen van maximaal zestig jaar (is geen harde voorkeur). VereisteH: Woonachtig in Elst en in een Vivare woning. Enige vaardigheid op een PC (omgaan met Word en Sociaal media).I Interesse in de sociale huursector.

"Mocht u geïnteresseerd zijn, stuur dan graag een korte cv aan hvob@outlook.com. (Er is een vergoedingssysteem voor bestuursleden op basis van de fiscale mogelijkheden betreffende vrijwilligerswerk.)