Buurtbus 556 Overbetuwe

OVERBETUWE - Op dinsdag 30 juni is besloten dat Buurtbus 556 Overbetuwe, net als alle andere Buurtbussen in Nederland, niet gaan rijden voor 1 september dit jaar.


Deze beslissing is genomen door Breng in samenspraak met de Provincie Gelderland. Belangrijkste argument voor deze beslissing is de veiligheid van de vrijwilligers en de reizigers. "Voor de goede orde, 1 september is een streefdatum om weer te gaan rijden. Het kan zijn dat de herstart van onze Buurtbus nog later in het jaar komt te liggen. Uiteraard zullen wij u op de hoogte blijven houden over de ontwikkelingen. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met Jan van Brakel 06 23064209 Jos Ouwerling 06 41376698."


Activiteiten De Loohof


Maandag 10.00 uur: Koffiedrinken met Chelo boven in de Loohof.

Dinsdag 10.00 uur: koffiedrinken in de huiskamer en bij voldoende belangstelling sjoelen, 13.30 uur: kaarten boven/buiten, 14.00 uur: schilderen in de huiskamer.

Donderdag 10.00 uur: koersbal in de huiskamer en boven/buiten koffiedrinken.

Donderdag 16 juli om 19.00 uur starten we weer met bingo. Er zijn veel mooie prijzen en bij voldoende deelnemers is er weer een superprijs!

Ook is het bestuur bezig met het opstarten van het gezamenlijk eten. De datum wordt nog bekend gemaakt. Graag van tevoren opgeven als u wilt deelnemen.

Tot slot willen wij alle mensen bedanken die de bon van Overbetuwe Doet aan ons centrum hebben gedoneerd. Het doel is bereikt dankzij u!