Afbeelding
Foto:

’t Vuurspoor

klaar voor 1,5 meter

ZETTEN - Waar de meeste restaurants moeite hebben met de aanpassingen voor de opening in de coronacrisis is het voor ’t Vuurspoor iets makkelijker.


Het was binnen altijd al behoorlijk ruim opgezet met grote tafels en veel ruimte tussen die tafels, maar volgens de uitbaters Gerrit en Tanja kon dat nog een stuk beter, de tafels zijn een stuk langer geworden (220 x 110 cm) waardoor je altijd minimaal 1,5 meter van elkaar afzit zonder sfeerbederf te ondervinden. Hierdoor is het ook mogelijk om gewoon met je vrienden uit te gaan eten al is het natuurlijk met je gezin wat makkelijker.

"Helaas moesten we er wel voor kiezen om in het restaurant maximaal zestien zitplaatsen verdeeld over vijf tafels te gebruiken en in de bistro acht personen verdeeld over twee tafels, maar staat tegenover dat iedereen in staat is om derden te vermijden", aldus Gerrit. Tanja prijst echter de nog grotere ruimte op de tafels.

"Op onze manier is het binnen de regels mogelijk om met een (klein) groepje uit te gaan eten. In de bistro kan er zelfs een tafel gemaakt worden met een lengte van ruim zes meter. Je kunt zelf berekenen met hoeveel vrienden je dan aan tafel mag."

’t Vuurspoor vindt u aan de Wageningsestraat 35b in Zetten, tegenover het treinstation in de oude veiling, www.vuurspoor.nl, 0488 455040.