Afbeelding
Foto:

Achterberg Schilders

neemt Garant Schilderwerken over

NEDER-BETUWE/RHENEN - Achterberg Schilders & Onderhoud heeft het in Ochten gevestigde schildersbedrijf Garant Schilderwerken overgenomen. Jan Lourens stichtte Garant Schilderwerken twintig jaar geleden en blijft aan het nieuwe bedrijf verbonden.


“We zien in Garant Schilders een mooi bedrijf dat past bij onze persoonlijke en transparante manier van werken”, zegt Art Achterberg. De klantenportefeuille van Garant Schilderwerken, bestaand uit pensioenfondsen, aannemers en gemeentelijke instellingen vormt volgens Achterberg een mooie aanvulling op de bestaande klanten. De kiem voor de overname werd enkele jaren geleden gelegd. “Ik heb geen opvolger en ken Art Achterberg al jaren”, zegt Jan Lourens. “Achterberg Schilders is een professioneel bedrijf met hart voor het vak aan wie ik mijn klantenbestand op termijn met een gerust hart overdraag. De komende jaren werken wij onder de naam Achterberg & Garant en blijf ik nauw betrokken. Ik zal me met name richten op het uitbouwen van bestaande en het aanboren van nieuwe klantrelaties. Voor bestaande klanten wijzigt er niets, behalve dan dat zij gebruik kunnen maken van een uitgebreider dienstenaanbod.” Alle medewerkers van Garant Schilderwerken gaan mee naar het in Ede gevestigde Achterberg Schilders.

Met de verkoop aan Achterberg heeft Garant een ambitieuze en gedreven nieuwe eigenaar gekregen. Het bedrijf groeide de afgelopen drie jaar sterk en wil deze groei doorzetten door verdere uitbreiding en professionalisering van haar diensten. Naast schilderwerk bedient Achterberg bedrijven met een uitgebreid pallet aan werkzaamheden, inclusief glasdiensten, onderhoud, renovatie en verduurzaming. www.achterbergschilders.nl.