De Loohof weer van start

ZETTEN - Dinsdag 16 juni start De Loohof na drie maanden weer op met de activiteiten.


"Vanaf 10.00 uur zijn jullie welkom in de huiskamer om onder het genot van een kopje koffie of thee gezellig bij te praten over het wel en wee van de afgelopen maanden. In verband met de coronaregels moeten jullie je aanmelden. Daarvoor hangen er formulieren in de hal bij de voordeur of via de mail: dloohof@gmail.com.

Op donderdag 18 juni is er koffiedrinken en koersballen. Ook daarvoor graag aanmelden zoals hierboven staat vermeld. Uiteraard moet er rekening worden gehouden met gepaste afstand en het reinigen van de handen met gel. Bij de huiskamer deur staat daarvoor een flesje met gel."

Overbetuwe Doet
Natuurlijk doet De Loohof ook weer mee aan de actie 'Overbetuwe Doet'. "Dit jaar willen wij graag inzamelen voor de aanschaf van accessoires voor de opgeknapte huiskamer. Deze zijn echt aan verbetering toe."

"Tevens willen wij op een gezellige avond onze deelnemers en vrijwilligers bedanken voor hun trouw. Ook al lagen wij drie maanden helemaal stil, niemand heeft ons in de steek gelaten. Daar zijn wij erg blij mee want de kosten gingen wel door.

Op deze gezellige avond met muzikale omlijsting willen wij hen extra bedanken. Wij hopen dat u uw cheque niet weggooit, maar doneert aan De Loohof. In De Loohof Stationsstraat 1 zal een bus staan waar de cheques in kunnen. Of gewoon in de brievenbus. Bij enkele winkels zal een verzamelkist komen te staan.

U kunt natuurlijk ook gewoon binnenlopen. Op dinsdag en donderdag zijn wij in de huiskamer. Op andere dagen zijn wij buiten of boven in verband met de tijdelijke samenwerking met de dagbesteding", aldus laat het bestuur weten.