Afbeelding
Foto:

De webshop van de tienjarige Elin...

ELST - Elin Post (10 jaar) uit Elst had zich er zo op verheugd, tijdens Koningsdag met een kleedje in de Dorpsstraat van Elst gaan zitten om haar scrunchies te verkopen. Scrunchies zijn haarbandjes voor meisjes.


Afgelopen winter heeft ze er samen met oma 96 gemaakt. Elke woensdagmiddag ging ze uit school direct naar opa en oma om van restlapjes stof de leuke haarbandjes te maken. Ook de rest van de familie werd ingezet, zij mochten de lege rollen van de keukenrol niet weggooien. Deze zouden dienst moeten doen als display voor de vrijmarkt. Helaas gaat de vrijmarkt niet door. Toch wilde Elin alsnog haar handelswaar aanbieden. Daarom heeft ze op vrijdag 17 april haar webshop geopend. De eerste bestellingen zijn al geplaatst en Elin overweegt om de webshop voort te zetten, ook na Koningsdag. (Webshop Elin Post: https://girlsstuff.myonline.store/)


Ook uw bericht in de krant?

OVERBETUWE - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw regio? Dat kan! Stuur uw bericht online in via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.


Klik eerst op de regio waarover uw bericht gaat en vervolgens op: 'Nieuws aanleveren', de rest wijst zich vanzelf. Komt u er niet uit? Belt u dan gerust even: 0481 464770, wij helpen u graag verder.