Scouting Elst gaat thuis verder

ELST - Ook Scouting Elst is getroffen door de coronamaatregelen. Er zijn nu geen opkomsten meer op ons clubhuis. "Bij scouting zijn we echter gewend om te improviseren. Afgelopen weken hebben we verschillende opkomsten georganiseerd voor onze jeugdleden, met opdrachten die ze thuis kunnen uitvoeren. Zo hebben we onder meer een virtueel Triviant gespeeld en een online speurtocht gedaan met onze jeugdleden."


Voor een aantal stafleden is het extra jammer dat er vanaf maart al geen opkomsten meer op de blokhut kunnen worden gedraaid. Zij gaan namelijk aan het einde van het seizoen (als de zomervakantie begint) stoppen als leiding. "Omdat er dus stafleden stoppen, zoeken we bij Scouting Elst naar nieuwe leiding voor komend seizoen.

Wil jij bijdragen aan het organiseren van een leuke tijd voor kinderen en jezelf? Vind jij het leuk om in een enthousiast team samen leuke avondbestedingen voor kinderen te maken? En ben jij iemand die enthousiast is, creatief, initiatiefrijk, denkt in oplossingen in plaats van problemen, en beschikbaar op dinsdagavond? Dan is leiding zijn bij Scouting Elst iets voor jou! Interesse? Mail ons: info@scoutingelst.nl."


Wat bieden wij jou?

"Een leuke leerplek waar je kennis kunt maken met survival, oriƫntatietechnieken en samenwerken. Een plek waar je jezelf kunt verbeteren voor competenties zoals flexibiliteit, vergaderen, spreken voor een groep, improviseren, vuurtje stoken en tochttechnieken. Dat kan binnen je leidingteam, regionaal of landelijk. Zo heb je als leiding onder andere toegang tot Scouting Academy, waarbij je je skills kunt verbeteren."