Kinderkleding- en speelgoedbeurs Elst verzet

ELST - Zaterdag 21 maart zou in de school Het Westeraam aan het Auditorium 6 in Elst de tweedehands Kinderkleding- en Speelgoedbeurs plaats vinden. Vanwege de maatregelen die getroffen moeten worden rondom het Corona-virus heeft de organisatie geen andere uitweg dan de beurs te cancelen en op zoek te gaan naar een nieuwe datum.

Een nieuwe datum zal onder andere afhankelijk zijn van de ontwikkelingen met betrekking tot het virus. De meest actuele informatie over de beurs is te vinden op de Facebookpagina, Kinderkledingbeurs Elst. Hierop wordt de meest actuele informatie vermeld. Zodra er een nieuwe datum voor de beurs bekend is zal deze ook op de Facebookpagina vermeld worden. Dus ga naar onze Facebookpagina, geef onze pagina een like en blijf op de hoogte van de laatste informatie rondom onze beurs.

Mocht je je de komende drie weken vervelen, ruim je kasten op, zoek de zomerkleding en het speelgoed van je kinderen uit en vraag een inschrijfnummer aan. Je hebt nog de tijd om alles te prijzen. Wil je weten hoe het werkt? Stuur een mail naar kinderkledingbeurselst@gmail.com of bel naar Sandra Kuster, 06 10201556.