De gasten beginnen met broodjes die klaargemaakt zijn door de vrijwilligers. (foto: Kitty Arends)
De gasten beginnen met broodjes die klaargemaakt zijn door de vrijwilligers. (foto: Kitty Arends) Kitty Arends

High tea met

de Zonnebloem bij De Loohof

ZETTEN - Op woensdag 11 maart is er in ontmoetingscentrum de Loohof in Zetten een high tea gehouden voor de gasten van de Zonnebloem afdeling Zetten-Hemmen-Randwijk.


Onder het genot van koffie of thee werden de deelnemers verwend met lekkere broodjes, scones met jam, fruit, gebak en gevulde eieren. De vrijwilligers van de Zonnebloem hebben deze gerechten zelf gemaakt. In de pauze is een quiz gehouden waar de kennis van ons Koningshuis werd getest. Dat viel de meeste mensen niet mee! Maar er waren toch drie gasten die bijna alle vragen goed hadden. Onder deze deelnemers werd een doos chocolade verloot. Een ieder keerde weer tevreden huiswaarts. De gasten hebben echt genoten van deze middag, leuk om op terug te zien!

Het doel van de Zonnebloem is dat mensen met een lichamelijke beperking elkaar ontmoeten, samen bezig zijn en daarmee eenzaamheid te voorkomen. De vrijwilligers van de Zonnebloem bezoeken de gasten ook thuis. "Wilt u meer weten over het werk van de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk of u wilt zich opgeven als vrijwilliger dan kunt u contact opnemen met: Cora Mantel: c.mantel@hetnet.nl, 0488 454931."