Concert Spirit Driel afgelast


DRIEL - Het concert van koor Spirit, dat gepland was voor zaterdagavond 4 april in de katholieke kerk in Driel, is afgelast vanwege de corona-maatregelen.

De werkgroep Blije Kerk Concerten Driel hoopt natuurlijk koor Spirit later te kunnen programmeren.

Afgelasting concert kerk Hemmen

HEMMEN - Het eerder aangekondigde concert in de kerk van Hemmen op zondag 29 maart om 15.00 uur door het Ensemble Romancero met het programma Floris en de Blancefloer gaat wegens de coronacrisis niet door.

Het concert wordt doorgeschoven naar een latere datum in dit jaar of in het volgend jaar. Informatie hierover staat op www.hervormdegemeentehemmen.nl pagina concerten, www.cnmehemmen.nl en www.brasserieheerlijkeid.nl.

Dansend de lente in

ELST - Op zaterdag 21 maart geven de Sparkling Blue Linedancers een vrijdansavond in zalencentrum Onder de Toren in Elst.

Zaal is open vanaf 19:30 en de avond begint om 20:00 uur. Entree vijf euro. Ook wordt er elke woensdagavond gedanst vanaf 19:30 uur en zijn we nog op zoek naar nieuwe leden. "Vindt u het leuk om een keer te komen kijken bent u welkom voor een gratis proefles."

Oproep

LENT - De werkgroep reünie-organisatie zou graag in contact komen met oud-medewerkers van handelskwekerij De Bijer uit Lent.

"Als er nog medewerkers zijn die op dit bedrijf werkzaam zijn geweest in een vast dienstverband en nog geen contact hebben gehad met de werkgroep, dan zouden wij graag willen weten wie dat zijn. Meld je dan aan bij de werkgroep reunie-organisatie, zodat ook jij hierbij aanwezig kunt zijn. Dat kan via 06 12092615 of 06 51420928 of via de app.

Grootmoedersmarkt in Slijk-Ewijk

gaat niet door

SLIJK-EWIJK - Veiligheid gaat voor alles. Daarom heeft het bestuur van dorpshuis Beatrix besloten om de Grootmoeders tijd en antiekmarkt op zondag 22 maart niet door te laten gaan.

Deze markt wordt door heel veel mensen bezocht en we willen onze bezoekers geen enkel risico laten lopen. Voorkomen is beter dan genezen. "We hopen, als het gevaar voor Ccorona geweken is, de markt alsnog te kunnen houden. Als er een nieuwe datum bekend is zal er een nieuwe oproep worden geplaatst in Hét Gemeente Nieuws."